← Overzicht

Top over 24 uur niemand geen content afpakken van mij

0 likes

2 views

Transcript

Let op: geen audio

Geplaatst
4 mei 2026, 16:36 UTC
Duur
5 s

Profiel: verberkmoesr

Trefwoorden: account delete deactivate messenger archive facebook messages photos instructions netherlands

Tekst in beeld: Account permanent verwijderen Wanneer het verwijderingsproces begint, kun je je account niet opnieuw activeren of de content of gegevens die je hebt toegevoegd terughalen. Meer informatie over het verwijderen van accounts Voordat je verwijdert Als je Messenger wilt behouden, kun je je account deactiveren Als je je Facebook-account verwijdert, worden Messenger en al je chatberichten ook verwijderd. Als je Messenger wilt blijven gebruiken, kun je je account in plaats daarvan deactiveren Account deactiveren Berichten opslaan in je archief Als je je Facebook-account verwijdert, worden je berichten en foto's verwijderd. Als je je account liever wilt behouden, maar bepaalde berichten en foto's wilt verwijderen die je niet langer op je profiel wilt tonen, kun je deze verplaatsen naar je archief. Je archief is een plaats waar je berichten en foto's kunt opslaan waarvan je niet wilt dat anderen ze zien, maar die je niet wilt verwijderen. Je hebt op ieder moment toegang tot je archief via je activiteitslogboek. Naar activiteitslogboek

Setting: binnen

Personen: geen

Bijschrift: Top over 24 uur niemand geen content afpakken van mij

Beschrijving: De afbeeldingen tonen een scherm met instructies in het Nederlands over het permanent verwijderen van een account. Er zijn twee opties weergegeven: 'Account deactiveren' en 'Naar activiteitslogboek'. De tekst legt uit wat er gebeurt als je account wordt verwijderd of deactiveren, en hoe je berichten kunt opslaan in je archief.